ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

H Verde + διαθέτει στην Ελληνική Αγορά, συστήματα μικρής, μέσης αλλά και μεγάλης κλίμακας που αφορούν την αποθήκευση αλλά και τη διαχείρηση ενέργειας όπως τις ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης συσκευών και οχημάτων

Cell Cube

Cell Cube

Το σύστημα αποθήκευσης Cell Cube θεωρείται ως ένα ορόσημο στην ιστορία της αποθήκευσης και διαχείρισης ενέργειας.

Είτε σε συνδυασμό με φωτοβολταϊκά, είτε με ανεμογεννήτριες ή γεννήτριες παραγωγής βιοαερίου ή σε παράλληλες λειτουργία του δικτύου - το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας της ροής βαναδίου οξειδοαναγωγής εγγυάται αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Είναι ανεξάρτητη από τις καιρικές μεταβολές, τις θερμοκρασίες, την διάρκεια της ημέρας ή ασταθές δίκτυο.

Η μονάδα αυτή εγγυάται την αδιάληπτη λειτουργία της σε συνθήκες βαθιάς εκφόρτισης μπαταριών για 20.000 κύκλους που σημαίνει 18 έτη σε συνθήκες εκφόρτισης 3 κύκλων ανά ημέρα!

Περισσότερα
E-mobility

E-mobility

Η ολοκληρωμένη λύση φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας της GILDEMEISTER δεν είναι μόνο 'πράσινη', αλλά και αποτελεσματική.

Με ισχύ 10 kW, τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν γρήγορα να φορτίζουν τις μπαταρίες τους με καθαρή ενέργεια. Το CellCube FB 10-100, απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και πραγματοποιεί ένα τεχνολογικό άλμα. Σε συνεργασία με τον ιχνηλάτη SunCarrier ή την ανεμογεννήτρια WindCarrier ή άλλη πηγή ανανεώσιμης ενέργειας, γίνεται μια φυσική, αποτελεσματική και άκρως βιώσιμη εναλλακτική λύση απέναντι στα ορυκτά καύσιμα.

Ένας ηλεκτρικός σταθμός φόρτισης μπορεί να ρυθμιστεί σε ελάχιστο χρόνο χωρίς κύρια σύνδεση με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερα