ΦΩΤΟΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΟΥΣ ΒΑΣΗΣ - ΨΥΧΡΑ ΥΛΙΚΑ

ΦΩΤΟΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΟΥΣ ΒΑΣΗΣ - ΨΥΧΡΑ ΥΛΙΚΑ

PHOTOCATALYTIC LT PAVEMENT

PHOTOCATALYTIC LT PAVEMENT

Το PHOTOCATALYTIC LT Pavement έχει μια συγκεκριμένη κατανομή σωματιδίων που επιτρέπει στα φωτοκαταλυτικά να κατανεμηθούν στην επιφάνεια, βελτιώνοντας την δυνατότητα καθαρισμού. Σε διάφορα χρώματα κατόπιν παραγγελίας αποτελεί ένα ιδανικό φινίρισμα για κάθε είδους πεζοδρόμιο όπως πεζόδρομο, ποδηλατόδρομο, παιδότοπων κήπων και πάρκων. Χρησιμοποιείται σε μολυσμένες περιοχές και σε κτίρια ευαίσθητα για την ανθρώπινη υγεία.

Περισσότερα
PHOTO-SOUND

PHOTO-SOUND

Το PhotoSound είναι ανθεκτικό στους κύκλους παγώματος και ξεπαγώματος και έχει εξαιρετική συγκόλληση σε ασφάλτινες επιφάνειες, βελτιώνοντας την αντοχή της ασφάλτου ενώ διατηρεί την ευκαμψία σε δρόμους και λεωφόρους. Διατηρεί και βελτιώνει την δυνατότητα απορρόφησης ήχου του υποστρώματος, Διατηρεί τις ιδιότητες αποστράγγισης των δρόμων. Το χρώμα του μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις, ως ένα εργαλείο μείωσης της θερμοκρασίας και των ρύπων της ασφάλτου, ώστε να συνεισφέρει στη μείωση της θερμοκρασίας της περιοχής. Οι φωτοκαταλυτικές του ιδιότητες επιτρέπουν την μείωση των πιο επιβλαβών ρύπων των οχημάτων

Περισσότερα
QUARTZ FC

QUARTZ FC

Μίγμα βασισμένο σε τσιμέντο, χαλαζία, χρωστικές ουσίες, πληρωτικά και ενισχυτικά. Η ειδική του σύσταση δίνει εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και πολύ ενισχυμένη δράση στην μείωση της μόλυνσης. Η ειδική διαμόρφωση των ουσιών και η χρήση της νεότερης τεχνολογίας επιτρέπει την ιδανική επιφανειακή δράση των φωτοκαταλυτικών στοιχείων που αυξάνει την αποτελεσματικότητά τους όταν ενεργοποιούνται από το φως. Το Quartz FC αποτελεί ένα ιδανικό λύση για φινίρισμα σε δάπεδα από μπετό, δημιουργώντας μια επιφάνεια ανθεκτική στη τριβή, σταθερή στις θερμοκρασιακές μεταβολές και αδιάβροχη.

Περισσότερα
3C PHOTOCATALYTIC LT Pavement

3C PHOTOCATALYTIC LT Pavement

To 3C PHOTOCATALYTIC LT Pavement περιέχει Φωτοκαταλυτικά στοιχεία ομοιόμορφα κατανεμημένα στην επιφάνεια του, βελτιώνοντας την δύναμη καθαρισμού του αέρα. Παράγεται σε πολλές αποχρώσεις, κατόπιν ζήτησης, και είναι μία υπέροχη τελική επιφάνεια για την ανανέωση όλων των ειδών των επιφανειών όπως δρόμοι, πεζοδρόμια, ποδηλατόδρομοι, χώροι άθλησης, χώροι κίνησης πεζών, πλατείες, πάρκα, νηπιαγωγεία και άλλα βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα.

Περισσότερα